Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

GALETTE ze śliwkami i cynamonem

GALETTE ze śliwkami i cynamonem

Kartoflanka berlińska

Kartoflanka berlińska

Sernik gotowany- babciny przepis

Sernik gotowany- babciny przepis

KOTLETY MIELONE- 5 sprawdzonych przepisów

KOTLETY MIELONE- 5 sprawdzonych przepisów

Jak przyrządzić CYKORIE? 3 proste przepisy

Jak przyrządzić CYKORIE? 3 proste przepisy

Sałatka gyros z ryżem

Sałatka gyros z ryżem

Ziemniaczane ciasto czekoladowe

Ziemniaczane ciasto czekoladowe

Szybkie ciasta< 5 sprawdzonych receptur

Szybkie ciasta< 5 sprawdzonych receptur

Domowy sok typu KUBUŚ

Domowy sok typu KUBUŚ

GRZYBY< 10 najlepszych przepisów z PalceLizać.pl

GRZYBY< 10 najlepszych przepisów z PalceLizać.pl

Jak ozdobić tort weselny? 15 bajecznych inspiracji

Jak ozdobić tort weselny? 15 bajecznych inspiracji

Koktajl wielowarzywny na wzmocnienie

Koktajl wielowarzywny na wzmocnienie

SERNIK NA ZIMNO- 8 najlepszych przepisów z PalceLizać.pl

SERNIK NA ZIMNO- 8 najlepszych przepisów z PalceLizać.pl

7 przepisów z KONFITURĄ  w roli głównej

7 przepisów z KONFITURĄ w roli głównej

Ciasto jagodowe- babciny przepis

Ciasto jagodowe- babciny przepis

OGÓRKI KISZONE- prosta receptura

OGÓRKI KISZONE- prosta receptura

Parmezanowy sos do makaronu, warzyw, ryb

Zrobisz go w 10 minut. Użyjesz do makaronu, warzyw pieczonych czy ryb. Parmezanowy sos poleca się! Bardzo aromatyczny, bardzo prosty czyli dokładnie taki, jaki lubimy najbardziej!   

składniki:

  • 10 dag parmezanu
  • ząbek czosnku
  • 3 filety anchois
  • 1/2 kubka kwaśnej śmietany (100 ml)
  • mały jogurt naturalny
  • 1/2 szklanki mleka
  • sól, pieprz
  • łyżka soku z cytryny

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>