Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Omlet biszkoptowy z bitą śmietaną

Omlet biszkoptowy z bitą śmietaną

Pietruszkowo- ogórkowy chłodnik z grzankami

Pietruszkowo- ogórkowy chłodnik z grzankami

Kalarepa- 3 ciekawostki, o których nie wiedziałeś!

Kalarepa- 3 ciekawostki, o których nie wiedziałeś!

8 przepisów z MIODEM (desery, śniadania, napoje)

8 przepisów z MIODEM (desery, śniadania, napoje)

Jakie ryby najczęściej uczulają?

Jakie ryby najczęściej uczulają?

LICZI- ciekawostki, jak jeść, jakie owoce wybierać!

LICZI- ciekawostki, jak jeść, jakie owoce wybierać!

Sos Romesco do mięsa, kanapek

Sos Romesco do mięsa, kanapek

Serowe rogaliki- prosty przepis

Serowe rogaliki- prosty przepis

POMELO- 4 ciekawostki o tym egzotycznym owocu!

POMELO- 4 ciekawostki o tym egzotycznym owocu!

10 przepisów z CEBULĄ w roli głównej!

10 przepisów z CEBULĄ w roli głównej!

Brokuł zapiekany z sosem czosnkowym i serem żółtym

Brokuł zapiekany z sosem czosnkowym i serem żółtym

Kremowy shake z pokrzywy i banana

Kremowy shake z pokrzywy i banana

Placek drożdżowy dla leniwych

Placek drożdżowy dla leniwych

+10 pomysłów na wykorzystanie MIODU

+10 pomysłów na wykorzystanie MIODU

Jak prawidłowo przechowywać miód?

Jak prawidłowo przechowywać miód?

BEZA- 8 najlepszych przepisów, które znajdziecie na PalceLizać.pl

BEZA- 8 najlepszych przepisów, które znajdziecie na PalceLizać.pl

Pieczona brukselka z czosnkiem

Pieczona brukselka polana oliwą doprawiona czosnkiem, solą i pieprzem smakuje doskonale! Brukselka to bogactwo witamin tak upieczone główki kapustki możesz dodać do sałatki możesz podać ją do głównego dania jako pyszny i zdrowy dodatek.       

składniki:

  • 500 g brukselki
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz

przyrządzanie:

SPRAWDŹ WYKONANIE >>>>>>>>>>>

uwagi:
Przepis i zdjęcia pochodzą z bloga KUKUŁECZKI. PL >>>>>>>>>>>>KLIK>>>>>>>>