Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Polska Róża – syrop malinowy

Szukasz domowego sposobu na walkę z przeziębieniem? Syrop malinowy nie tylko pomoże Ci w walce z jesiennymi infekcjami ale również jest znakomitym dodatkiem do do herbaty, lodów, naleśników, budyniu, czy kisielu. Syrop malinowy marki Polska Róża nie zawiera konserwantów, antyutleniaczy i regulatorów kwasowości. Jest to produkt naturalnie nieklarowany, obfitujący w witaminę C, antocyjany i kwasy owocowe.

Syrop malinowy
Opakowanie: ciemna butelka 315g
Producent Polska Róża Sp. z o.o.

Nasz Syrop Malinowy to wspomnienie dzieciństwa, najlepszych przetworów z domowej spiżarni. Dojrzałe, wyselekcjonowane owoce przetwarzamy w sposób naturalny, tradycyjny, dlatego Syrop Malinowy Polskiej Róży w swoim składzie zawiera to co powinien zawierać prawdziwy gęsty syrop: sok malinowy (52%) i cukier. Nie ma w nim żadnych konserwantów, antyutleniaczy, regulatorów kwasowości. Świeży i aromatyczny dzięki pasteryzacji, naturalnie nieklarowany. Bogaty w witaminę C, antocyjany, kwasy owocowe.

Dlaczego w ciemnej butelce? Ponieważ ciemna butelka chroni cenne barwniki i wartości odżywcze przed szkodliwym działaniem światła słonecznego. Dlatego nie musieliśmy dodawać do niego kwasku cytrynowego.

Syrop Malinowy wspaniale smakuje rozcieńczony z zimną lub gorącą wodą, jako dodatek do herbaty, albo polany na lody, naleśniki, budynie, puddingi i kisiele.

Polecany w walce z przeziębieniem, rozgrzewający, poprawiający nastrój.

Cena – 8 zł