Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka brokułowo-mandarynkowa z nerkowcami

Sałatka brokułowo-mandarynkowa z nerkowcami

Marchewkowy krem z pistacjami

Marchewkowy krem z pistacjami

Grzanki z orzechami włoskimi, gruszką i niebieskim serem

Grzanki z orzechami włoskimi, gruszką i niebieskim serem

Ryba z warzywami

Ryba z warzywami

Kurczak w panierce z orzechów włoskich

Kurczak w panierce z orzechów włoskich

Ananas w panierce z sosem miodowym

Ananas w panierce z sosem miodowym

Wieprzowina na słodko-kwaśno

Wieprzowina na słodko-kwaśno

Sos orzechowy słodko- kwaśny

Sos orzechowy słodko- kwaśny

Szaszłyki z trawą cytrynową

Szaszłyki z trawą cytrynową

Dip a ananasa i curry

Dip a ananasa i curry

Szaszłyki z krewetek

Szaszłyki z krewetek

Wołowina z cebulą

Wołowina z cebulą

Kotleciki z salsą

Kotleciki z salsą

8 przepisów na jesienne słodkości

8 przepisów na jesienne słodkości

Muffinki z owczym serem

Muffinki z owczym serem

Sola z warzywami

Sola z warzywami

Prosta sałatka z cukinii do słoików

Sałatka z cukinii z dodatkiem kurkumy jest idealna do kanapek lub obiadu. Warto przygotować ją właśnie teraz gdy warzywa są świeże i smaczne.       

składniki:

  • 2 kg cukinii
  • 50 g soli
  • 12 ząbków czosnku
  • duży pęczek koperku
  • 100 ml wody
  • 140 g cukru
  • 100 ml octu spirytusowego 10%
  • 2 łyżki miodu
  • 2 łyżki kurkumy lub carry

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>