Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Piersi z kurczaka faszerowane

Piersi z kurczaka faszerowane

Bitki z jabłkiem

Bitki z jabłkiem

Domowe jagodzianki

Domowe jagodzianki

Naleśniki z kapustą i pieczarkami

Naleśniki z kapustą i pieczarkami

NALEŚNIKI- 8 najlepszych przepisów

NALEŚNIKI- 8 najlepszych przepisów

Torcik z naleśników

Torcik z naleśników

Ziemniaki zapiekane z bobem

Ziemniaki zapiekane z bobem

Sałatka z pora i selera

Sałatka z pora i selera

Zupa brokułowo- porowa z serem

Zupa brokułowo- porowa z serem

Zielone leczo

Zielone leczo

8 przepisów z wykorzystaniem BATATÓW

8 przepisów z wykorzystaniem BATATÓW

10 inspiracji na podanie KIEŁKÓW

10 inspiracji na podanie KIEŁKÓW

Sałatka z ogórkiem i kiełkami

Sałatka z ogórkiem i kiełkami

Sałatka rzymska

Sałatka rzymska

SAŁATKA Z BRZOSKWINIAMI W SOSIE MIODOWYM

Pachnące, dojrzałe brzoskwinie idealnie pasują do lekkiej sałatki, więc warto przygotować błyskawiczną sałatkę z brzoskwiniami, z komosom ryżową, serem cheddar, oraz pysznym miodowym sosem. Ser cheddar możesz zastąpić serem feta, który równie dobrze pasuje do tej sałatki.  

składniki:
Składniki:

  • 60 g rukoli
  • 3 dojrzałe miękkie brzoskwinie
  • 4-5 łyżek ugotowanej komosy ryżowej
  • garść pestek słonecznika
  • 50 g sera cheddar lub fety
Składniki na sos:
  • 5 łyżek oliwy z oliwek
  • 1 łyżka płynnego miodu
  • 1,5 łyżki soku z cytryny lub octu jabłkowego
  • sól i pieprz do smaku

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>

uwagi:

PRZEPIS I ZDJĘCIE POCHODZĄ Z BLOGA KUKUŁECZKI.PL  >>>>>>>>>>KLIK