Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

TOP 10: Słodkie i słone przekąski z okazji WALENTYNEK

TOP 10: Słodkie i słone przekąski z okazji WALENTYNEK

Bananowe muffiny

Bananowe muffiny

Koktajl bananowy z kakao

Koktajl bananowy z kakao

10 pomysłów na deser z okazji WALENTYNEK

10 pomysłów na deser z okazji WALENTYNEK

Placki ziemniaczane z nadzieniem

Placki ziemniaczane z nadzieniem

Zapiekanka ryżowa z kurczakiem

Zapiekanka ryżowa z kurczakiem

Steki z masłem pietruszkowym

Steki z masłem pietruszkowym

Koreczki z szynką

Koreczki z szynką

Szpinak w cieście

Szpinak w cieście

Knedelki wołowe

Knedelki wołowe

Befsztyk tatarski

Befsztyk tatarski

Pieczone jabłka z serkiem mascarpone

Pieczone jabłka z serkiem mascarpone

Gulasz z piersi kurczaka z warzywami

Gulasz z piersi kurczaka z warzywami

Racuchy na kefirze

Racuchy na kefirze

Kluski z serka gotowane na wodzie

Kluski z serka gotowane na wodzie

Ziemniaki na słodko

Ziemniaki na słodko

Słodkie kuleczki z ciasteczek i kajmaku

Słodkie kuleczki z kilku składników. Chrupiące i bardzo sycące. Czasem mała rozpusta nie zaszkodzi, nawet gdy jesteśmy na diecie.   

składniki:

  • 2 opakowania dowolnych ciasteczek, do pokruszenia np. pieguski, herbatniki
  • garść daktyli
  • 20 g migdałów
  • 1 niepełna puszka kajmaku, najlepiej smak klasyczny, nie orzechowy
Rada: przed wykonaniem puszkę mleka podgrzej w kąpieli wodnej, przez kilkanaście minut.

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>