Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Tunele zamrażalniczo-fluidyzacyjne – praktyczne wykorzystanie

Tunele zamrażalniczo-fluidyzacyjne – praktyczne wykorzystanie

Co zrobić z gotowanych ziemniaków? Sprawdź, jak oszczędnie i smacznie gotować

Co zrobić z gotowanych ziemniaków? Sprawdź, jak oszczędnie i smacznie gotować

TOP 5 kont o gotowaniu, które warto śledzić na INSTAGRAMIE

Przeszukałyśmy Instagrama w poszukiwaniu najbardziej inspirujących kont o gotowaniu. Musimy przyznać, że jest mnóstwo ciekawych inspiracji w internecie, które warto śledzić każdego dnia! Podrzucamy Wam TOP 5 kont, które naszym zdaniem są godne uwagi. Zobaczcie i śledźcie! 

 

Ostatni nasz przepis na domowe Fig Bary zrobił niemałą furorę! Nic dziwnego, bo te batony są wręcz genialne ? Ale dzisiaj nieskromnie mówiąc przeszłyśmy same siebie ? Wegańskie ciasto na figbarowym spodzie z galaretką z mango i świeżymi figami to prawdziwy hit ? Nie mogłyśmy się od niego oderwać ? TORCIK MANGO NA FIG-BAROWYM SPODZIE (bez glutenu, białego cukru, laktozy, wegański) Składniki: Orzechowe ciasto na spód (śr: 18 cm) -100g masła orzechowego (o dość lejącej konsystencji) -75g mąki gryczanej -75g mąki owsianej (bezglutenowej) -100g suszonych daktyli -20g oleju kokosowego -1 łyżka lnu mielonego – ¼ – ½ szkl. ciepłej wody Nadzienie do spodu -100g suszonych fig (dobrze sprawdzają się figi z Lidla) -70g suszonej żurawiny -50g suszonych daktyli -2-3 łyżki soku z cytryny Galaretka z mango -400g przecieru z mango -150ml wody -5g agaru (*lub 4 łyżeczki żelatyny) Dodatkowo -3 świeże figi Wiemy, że nie bardzo lubicie kiedy odsyła się Was po przepis na bloga ale niestety tam jest wszystko tak dokładnie rozpisane aby każdemu przepis się udał, tutaj niestety tyle tekstu się nie zmieści ? Dlatego abyście nie musieli długo szukać to wchodząc na naszego bloga (candypandas.pl) te ciacho czeka na Was w najnowszym poście ? #sniadaniemistrzow #śniadanie #healthyfood #zdrowejedzenie #zdrowesniadanie #zdroweodzywianie #zdrowystylzycia #bezglutenu #glutenfree #fitfood #instafood #vegansofinstagram #foodstagram #przepis #mniam #deser #coffee #zdrowojem #wiemcojem #weganizm #zdrowo #veganfoodporn #healthylifestyle #veganfoodshare #vegansofig #healthydessert #czystamicha #whatveganseat #photooftheday #veganism

Post udostępniony przez Angelika i Monika (@candypandas.pl)