Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Tradycyjny smak na dłużej – teraz więcej „Pasztetu z kogucikiem” firmy DROP

Ciekawostką świata pasztetów są organizowane od 1989 r. mistrzostwa – Pastry World Cup. Odbywają się one we Francji i przyciągają coraz więcej uczestników. Domowy pasztet przygotowywany jest m.in. z różnych rodzajów mięs, warzyw, grzybów, ryb lub soi. Na uwagę zasługują również pasztety konserwowe. Niepowtarzalny smak i aromat jakim charakteryzuje się pasztet z drobiem firmy DROP sprawia, że jest on niezastąpiony w domu, jak i na wycieczce.

Sezon biwaków, wycieczek rowerowych oraz weekendowych wypadów pod namioty rozpoczęty. Wygodnie ubieramy się ‘na cebulkę’, pakujemy niezbędny sprzęt i prowiant do plecaka. Po długim marszu, jeździe na rowerze bądź wyczerpującej górskiej wspinaczce, czas się posilić. Latem w żadnym plecaku nie może zabraknąć ‘Pasztetu z drobiem’ firmy DROP. Jego o 25 % większe opakowanie to sposób, by każdy zasmakował pasztetu ‘z kogucikiem’.

Tradycyjny specjał, na co dzień i od święta
Pasztety pojawiły się na polskich stołach już w XVII wieku – prawdopodobnie dzięki wpływom kuchni francuskiej. Dziś stanowią niezastąpiony dodatek do kanapek i przekąsek. ‘Pasztet z drobiem’ firmy DROP zyskał uznanie konsumentów i zdrobniały przydomek pasztetu ‘z kogucikiem’. Dlatego też firma DROP S.A. wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klientów i w geście uznania, na wakacje wprowadza do oferty ‘Pasztet z drobiem’ w większym, rodzinnym opakowaniu.

Dodatkowe 25 % ‘Pasztetu z drobiem’ w tej samej cenie pozwoli dłużej cieszyć się jego tradycyjnym smakiem.

Sezon wakacyjny sprawia, że coraz częściej przyrządzamy posiłki poza domem. Wygodne opakowanie ‘Pasztetu z drobiem’ to niezbędnik na każdą wakacyjną wyprawę. Rodzinne wycieczki rowerowe czy biwaki nie mogą się obejść bez tego sprawdzonego dodatku do kanapek. Konserwa o pojemności 200 g wystarczy na przygotowanie posiłku dla czteroosobowej rodziny. Ergonomiczny uchwyt gwarantuje bezproblemowe otwieranie puszki nawet w warunkach polowych. W towarzystwie świeżych dodatków, takich jak ogórek, pomidor, papryka czy szczypiorek, większy pasztet firmy DROP stworzy niezapomniane kompozycje smakowe. A po sycącym i smacznym posiłku można maszerować dalej…
Niepowtarzalny smak od lat lubiany przez Polaków w połączeniu z wygodnym opakowaniem mieszczącym aż 200 g przysmaku sprawia, że ‘Pasztet z drobiem’ firmy DROP jest niezastąpiony zarówno na codzienne śniadania, jak i na dalekie wycieczki.

Pasztet z drobiem DROP
Waga: 200 g
Cena detaliczna brutto: 1.99 do 2.49 zł/szt.
Wartości odżywcze: [na 100g] wartość energetyczna 920kJ/220kcal, białko 7,5 g, węglowodany 5,5 g, tłuszcz 16,3 g
Producent: DROP S.A.
Aleja Wojska Polskiego 1 63-500 Ostrzeszów
www.drop.pl

Aktualnie firma DROP S.A., jest jednym z największych i najnowocześniejszych przedsiębiorstw branży drobiarskiej w Polsce. Spółka należy do światowej czołówki w produkcji zdrowej i bezpiecznej żywności najwyższej jakości. Produkty DROP S.A. znajdują coraz szersze uznanie wśród konsumentów krajowych i zagranicznych. Znajduje to potwierdzenie nie tylko w rosnącej sprzedaży na rynku krajowym i zagranicznym, lecz także w licznych nagrodach i wyróżnieniach. Drób będący surowcem do produkcji karmiony jest paszami pochodzenia roślinnego. Procesy produkcyjne są zgodne ze standardami Unii Europejskiej pod względem sanitarnym i technologicznym. Nowoczesne technologie, system zapewnienia bezpieczeństwa żywności – HACCP, stały nadzór weterynaryjny i wysoko wykwalifikowana kadra, przyczyniają się do powstania wyrobu najwyższej jakości potwierdzonych certyfikatami: BRC, IFS, Halal