Czy zdarza Ci się znaleźć stary ser w lodówce, który brzydko pachnie i pokryty jest pleśnią? Na pewno tego nie lubisz! Na szczęście istnieje kilka sprawdzonych i wypróbowanych sztuczek, dzięki którym przedłużysz świeżość produktów spożywczych w Twojej kuchni. Poznaj genialne triki kuchenne!

http://www.earlymorningfarm.com/
10. Zamrażanie ziół
Jeżeli masz za dużo ziół, których w najbliższym czasie nie użyjesz, to po prostu je zamroź. Posiekaj zioła, włóż do kostkarki i zalej wodą lub oliwą. Taką kostkę możesz dodać do bulionu, makaronu, ziemniaków i wszędzie tam, gdzie zioła będą potrzebne.
Na następnej stronie poznasz kolejną sztuczkę!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















