Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z tuńczyka

Sałatka z tuńczyka

Kurczak curry z warzywami

Kurczak curry z warzywami

Pomidorki faszerowane kozim serem

Pomidorki faszerowane kozim serem

Kasztany

Kasztany

Ciasto z jabłkiem

Ciasto z jabłkiem

Ciasteczka maślane

Ciasteczka maślane

Szarlotka z kremem

Szarlotka z kremem

Ciasto bezowe

Ciasto bezowe

Japoński truskawkowy deser z białek

Japoński truskawkowy deser z białek

Zielony deser

Zielony deser

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Kruche babeczki z budyniem

Kruche babeczki z budyniem

Prosta pizza domowa

Prosta pizza domowa

Soczyste żeberka

Soczyste żeberka

Tuńczykowe kotlety

Tuńczykowe kotlety

Polędwiczki wołowe

Polędwiczki wołowe

Ciepła kanapka z łososiem

Przepis na ciepłą kanapkę- szybka przekąska na nagły głód

składniki:

  • 4 ciabatty
  • masło
  • kilka liści sałaty
  • opakowanie łososia wędzonego
  • słoik suszonych pomidorów
  • ser mozarella

przyrządzanie:

  • Przekrój ciabatty na pół. Mozarellę i pomidory odsącz z zalewy, sałatę umyj.
  • Z zewnątrz posmaruj obie części ciabatt masłem. Mozarellę pokrój w plastry. Pomidory i łososia możesz pokroić na mniejsze kawałki.
  • Rozgrzej opiekacz do kanapek. Na każdą ciabattę połóż liść sałaty, łososia, pomidory, mozarellę i znowu liść sałaty. Przygotowana w taki sposób kanapkę włóż do opiekacza na 5 minut.