Arbuz najlepiej smakuje w letnie popołudnia. Oto 3 proste i sprawdzone przepisy, na napoje orzeźwiające z wykorzystaniem tego owocu!
Składniki:
4 szklanki pokrojonego w kostkę zamrożonego arbuza
2 szklanki lemoniady (woda + cytryna)
lód – w razie potrzeby
Połącz zamrożonego arbuza i lemoniadę w blenderze. Dodaj lód. Podawaj natychmiast.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















