3 warzywa, które warto dodawać do koktajli aby cieszyć się zdrowiem i urodą.
ŚWIEŻY LUB MROŻONY SZPINAK
Znajdziesz w nich sporą dawkę kwasu foliowego i żelaza. Liście dokładnie umyj i zmiksuj z ulubionymi owocami. Wyczuwalność smaku szpinaku zależy od tego, jakie proporcje składników zastosujesz. Jeśli koktajl jest zbyt gęsty możesz dodać odrobinę przegotowanej wody lub soku owocowego.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















