Szybko, prosto, zdrowo, Oto wege kotleciki z selera. 

składniki: 
- seler
- mąka
- 2 jaja
- bułka tarta
- sól
- pieprz
przyrządzanie:
- Seler kroimy na plastry grubości około 1,5 cm.
- Gotujemy 10 minut.
- Obtaczamy je w mące z dodatkiem przypraw, jajku i bułce tartej.
- Smażymy.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














