Chrupiące chipsy z gruszki z dodatkiem aromatycznych przypraw.

składniki:
- Gruszki
- miód
- imbir
- cynamon
przyrządzanie:
- Rozgrzać piekarnik do 200ᵒC.
- Pokroić owoce na bardzo cienkie plastry.
- Owoce rozłożyć na papierze do pieczenia, posmarować miodem i włożyć do piekarnika.
- Piec przez około godzinę, a następnie odwrócić.
- Kontynuować pieczenie, aż plasterki nie będą wilgotne.
- Posypać cynamonem iimbirem
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














