Takie chrupkie i zdrowe chipsy są dobrą przekąską, ale również sprawdzą się jako ciekawa ozdoba lodów w pucharku czy innych deserów. Ich przygotowanie nie zajmie Ci długo i pomysłowością zaskoczysz każdego.

składniki:
Kilka sztuk twardych kiwi
Kwasek cytrynowy
Olej kokosowy
przyrządzanie:
Owoce pokroić na plastry, posmarować odrobinką masła kokosowego i posypać kwaskiem. Włożyć do piekarnika 100 stopni i trzymać, aż do momentu wyschnięcia.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














