Niesamowita przekąska, którą jesteście w stanie przygotować w mgnieniu oka. Smakuje, wygląda i sprawdza się na wszelkich przyjęciach.
składniki:
- 1 opakowanie ciasta francuskiego
- 450 g szpinaku mrożonego w liściach
- 1 cebula
- 200 g serka wiejskiego
- 3 jajka
- ½ szklanki tartego parmezanu lub innego żółtego sera
- 2 łyżeczki czosnku granulowanego
- ⅓ łyżeczki gałki muszkatołowej
- sól
- pieprz
- oliwa
- mąka do posypania formy
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















