Cukier różany jest idealny do deserów, można nim posłodzić herbatę.
składniki:
- 1 szklanka cukru
- 1 szklanka płatków róży pachnącej
przyrządzanie:
Różane płatki umyj, wysusz, zostaw tylko te najładniejsze. Dodaj cały zawarty w składnikach cukier i przy pomocy blendera zmiksuj na masę. Cukier odstaw do ładnego opakowania, jest już gotowy do użycia.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















