składniki:
- cukinia
- 2 kromki chleba
- 2 jaja
- sól
- pieprz
- koperek
- olej
przyrządzanie:
- Cukinię obierz, usuń ziarenka i przez 10 minut gotuj w osolonej wodzie.
- Środki z chleba pokrój w kostkę i podsmaż na oleju na złoty kolor.
- Wyłóż cukinię na blachę, posyp chlebem i zalej mlekiem rozmieszanym z jajem.
- Całość posyp koperkiem i zapiekaj przez 15 minut.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















