To niezaprzeczalny hit wszystkich fanów zdrowego odżywiania. Pyszne ciasto czekoladowe, które nie zawiera mąki, glutenu i kalorii! Spróbujecie?
składniki:
- 2 puszki czerwonej fasoli
- 2 dojrzałe banany
- 1/3 szklanki ksylitolu
- 3 czubate łyżki oleju kokosowego/ oliwy/ zdrowego tłuszczu
- 2 łyżki kakao
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 3 jajka
przyrządzanie:
- Fasolę odsączamy z puszek na durszlaku i przepłukujemy wodą.
- Do jednej miski wrzucamy wszystkie składniki. Blendujemy na gładką masę.
- Przelewamy wszystko do formy.
- Pieczemy godzinę w 180 stopniach.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















