Jajka faszerowane to idealny pomysł na szybką przekąskę gdy pojawią się goście. Ten przepis jest wyjątkowy. Prosty i wiele razy wykorzystywany w praktyce.
składniki:
- 4 jajka
- 1 łyżka serka śmietankowego
- 1,5 łyżki jogurtu naturalnego
- 1/2 pęczka koperku
- 40 g wędzonego łososia
- 2 żółtka ( z ugotowanych jajek)
- pieprz
przyrządzanie:
- Jajka gotuję na twardo, studzę, obieram ze skorupki.
- Jajka dzielę na połówki, układam na talerzu, wyjmuję dwa żółtka,
- Przygotowuję sos: Łososia drobno siekam wrzucam do miseczki, dodaję jogurt naturalny, serek śmietankowy, posiekany koperek żółtka, doprawiam pieprzem, całość rozgniatam widelcem.
- Sosem faszeruję jajka, posypuję posiekanym koperkiem.
uwagi:
PRZEPIS I PIĘKNE ZDJĘCIE POCHODZĄ Z BLOGA KUKUŁECZKI.PL >>>>>>KLIK>>>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















