Syte śniadanie lub lekki obiad. Wykorzystujemy do tego dania jajka i sezonowe szparagi. Jest pysznie i zdrowo. Co wy na to?
składniki:
- pęczek zielonych szparagów
- 2 jajka
- sól morska
- świeżo zmielony czarny pieprz
- 4 łyżki masła
DODATKI
- tarty parmezan
- szczypiorek
- pieczywo
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















