Cebula to składnik wielu dań. Podkreśla smak sałatek, dodaje uroku zupie i świetnie współgra z pomidorami. Jednak jej obieranie niesie ze sobą łzy i nie należy do najprzyjemniejszych czynności w kuchni. Jak temu zaradzić? Mamy dla Was kilka, fajnych patentów.
JAK PROŚCIEJ OBRAĆ CEBULĘ?
Jeśli łuski cebuli trudniej odchodzą, namocz ją w zimnej wodzie a zaraz potem we wrzątku. Po tym zabiegu powinnaś pozbyć się ich bez problemu!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















