Mole spożywcze to zmora w niejednej kuchni. Okres jesienny to czas kiedy szczególnie pchają się do naszych domów. Oto kilka sposobów na to, aby je wykurzyć ze spiżarni, szafek i kuchni!
W miejscach, w których trzymasz produkty spożywcze rozsyp niżej wymienione przyprawy i zioła:
suszoną lawendę, goździki, anyż, wanilię, miętę, liście laurowe. Mole nie tolerują tych zapachów!
CZYTAJ DALEJ >>>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















