Niektóre potrawy, choć bardzo smaczne, podczas gotowania wydzielają niezbyt przyjemne wonie. Zobacz co zrobić, by w twojej kuchni zawsze pięknie pachniało. 5 skutecznych porad.
W garnku zagotuj wodę, wrzuć do niej kilka goździków, listki mięty, kawałek korzenia imbiru, skórki z cytryny, łyżeczkę cynamonu. Gotuj na małym ogniu, pod przykrywką. Nie dłużej niż 10 minut. Potem odstaw. Kuchnia wypełni się korzennym aromatem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















