Jak zrobić fasolkę szparagową z bułeczką? Ile gotować fasolkę? Zobacz i zapamiętaj!
WYKONANIE:
- Fasolkę obierz i odetnij końcówki z ogonkami. Umyj.
- Gotuj przez 20 min w wodzie z dodatkiem soli i cukru (około pół łyżeczki).
- Masło rozpuść na patelni i dodaj bułkę tartą (około 2 łyżki).
- Podsmażaj przez 3-4 min, aż bułka delikatnie się zarumieni.
- Dodaj do bułki fasolkę i posyp solą gruboziarnistą.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














