Czy przesolona zupa nadaje się już tylko do zlewu? Absolutnie nie daj sobie tego wmówić! Wystarczy kilka sprytnych trików i nikt nie będzie miał wątpliwości, że zrobiłaś pyszny obiad! Po nadwyżce soli nie będzie ani śladu!
RADA NR 1: Aby przesolona zupa nadała się do zjedzenia, należy dodać do niej 2 obrane, surowe ziemniaki (pokrojone w mniejsze kawałki) i ponownie pogotować przez około 15 minut. Ziemniaki wyrzucić.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















