Idealnie spienione mleko jak z kawiarni? To nie marzenie nie do spełnienia, a wykonalna czynność! W domowym zaciszu spienisz mleko idealnie! Oto 3 rady do wykorzystywania!
Prosta instrukcja: włóż spieniacz do naczynia, w którym będziesz spieniać i spraw, by mleko zaczęło wirować w dzbanku. W tym celu przesuń spieniacz nieco bardziej w stronę brzegu dzbanka, kładąc go pod kątem. Kiedy mleko osiągnie temperaturę 70 stopni, jest gotowe i można je wlewać do ulubionej kawy!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















