Jest czasochłonne i dosyć trudne do wykonania, ale ile daje satysfakcji, jeśli zrobisz je sama, a nie kupisz w sklepie.
- Najlepiej piecz ciasto francuskie na środkowym poziomie piekarnika w temperaturze około 200 stopni. Temperatura pieczenia musi być wysoka, aby ciasto było chrupkie.
- Ciasto domowe wychodzi zupełnie inne niż sklepowe. Rozpływa się w ustach, jest chrupkie i rumiane.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















