Szybki przepis na słodka przekąskę.

składniki:
- ciasto francuskie
- marmolada
- cukier puder
przyrządzanie:
- Ciasto francuskie rozwiń i potnij w kwadraciki.
- Na wycięte kawałki nałóż marmoladę i zagnij rogi do środka.
- Przygotowane ciastka włóż do piekarnika na około 20 minut, aż nabiorą brązowego koloru.
- Po wyjęciu odstaw do wystygnięcia i posyp cukrem pudrem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














