Ta zupa to niebo w gębie. Jest naszym odkryciem tego tygodnia. Pyszna, aromatyczna, ze smakiem. Zakochaliśmy się w niej i gwarantujemy, że też ją pokochasz. 

składniki: 
- 1 bulwa kopru włoskiego
- oliwa
- sól
- czarny pieprz
- 1 por (biała część) pokrojony w plasterki
- 1 szklanka różyczek kalafiora
- 2 szklanki wywaru z mięsa lub warzyw
- 1/2 szklanki mleka wymieszanego z 1 łyżką śmietany
- 2 łyżki wytrawnego wina
- 1/2 szklanki prażonych orzechów włoskich
- ser
- starta skórka cytrynowa
przyrządzanie:
ZOBACZ WYKONANIE >>>
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














