Pyszne babeczki- idealne na deser.

składniki: 
- opakowanie ciasta kruchego
- budyń waniliowy
- szklanka mleka
- 500- 600 g owoców
przyrządzanie:
- Gotowym kruchym ciastem wyklej foremki do babeczek. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez 10 minut. Wyjmij z foremki i ostudź.
- Budyń przygotuj wg przepisu na opakowaniu, ale użyj tylko 1 szklanki mleka. Przestudź.
- Owoce pokrój w kawałki.
- Babeczki napełnij budyniem i udekoruj owocami.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














