Tradycyjna kuchnia chińska, co właściwie jedzą Chińczycy? Smak, aromat, wygląd.
Literatura kulinarna – Prasa i książki kulinarne oraz nowości wydawnictw kulinarnych bez których nie ugotujesz wyśmienitych dań. Poznaj książki z przepisami i poradami
Chińska kuchnia uzdrawiająca
Chińska terapia jedzeniem opiera się na długoletniej tradycji (sięgającej kilku tysiącleci wstecz) znanej ze swojej skuteczności medycyny chińskiej
Błyskawiczna kuchnia
Dzięki szczegółowym opisom zilustrowanym zdjęciami, na których krok po kroku przedstawione są poszczególne etapy gotowania, nawet początkujący kucharze przygotują pyszne potrawy
7 garnków zdrowia
Książka powstała w oparciu o ideę piramidy zdrowego żywienia. Siedem garnków to siedem grup produktów ułożonych właśnie według zasad tej piramidy
365 obiadów na polskim stole
Uniwersalny kalendarz obiadów na każdy dzień i każdy rok – możesz rozpocząć korzystanie z tej książki w dowolnym momencie roku!
365 obiadów
To najsłynniejsza książka najznakomitszej XIX-wiecznej autorki poradników kulinarnych
365 lekkich dań
365 smacznych i pożywnych dań o niskiej zawartości węglowodanów na każdy dzień roku
365 koktajli
Książka zawiera mnóstwo informacji ogólnych o koktajlach, sztuce ich komponowania, potrzebnych akcesoriów, a także 365 przepisów
200 potraw z kapusty
Kapusta, brukselka, brokuły, kalafior, kalarepa, jarmuż to kopalnia witamin i związków mineralnych niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu















