Ta egzotyczna przyprawa, ceniona za korzenny smak ma mnóstwo właściwości zdrowotnych. Jednak jaki imbir jest świeży, czy suszony? Do gotowania wybieraj świeży, a dopiero w drugiej kolejności suszony imbir. Staraj się zrezygnować ze sproszkowanego, ponieważ bardzo szybko traci smak. ...
Kulinaria – znajdziesz tu przepisy kulinarne, ciekawostki kulinarne i wiele innych. Serwis dla wszystkich których pasją jest gotowanie z przepisów książki kucharskiej oraz kuchnia polska i światowa.
Brownie o smaku cynamonowym
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>
5 przepisów na PIECZONE JABŁKA wersja na słono i na słodko
Pieczone jabłka na słodko i na słono. Dorzuć ulubione dodatki, polej miodem i ciesz się zdrową przekąską. Idealna propozycje dla niejadków. Pieczone jabłko z syropem klonowym KOLEJNA RECEPTURA >>>>>>>
Zupa ze skorzonery
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>
6 przepisów na jesienne desery z JABŁKAMI
Jabłek jesienią pod dostatkiem! Dlatego warto zamienić te owoce w pyszne i zdrowe desery. Wybraliśmy 6 smacznych receptur z naszej strony! Ciasto gryczane z jabłkami KOLEJNY PRZEPIS >>>>>>>>>>>>
Kuleczki mięsne z ryżem
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>
Tortille z mięsem i warzywami
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>
Lekkie tiramisu z owocami
SPRAWDŹ PRZEPIS>>>>>>>>>>>>
Rodzaje steków
Steki to niskokaloryczne mięso, bardzo sycące idealne dla dbających o linię. Oto 5 najpopularniejszych w Polsce rodzajów steków. Tournedos: plastry ze środkowej części polędwicy, waga 60- 80 ...
Zdrowe słodycze – to możliwe!
Nie ma co ukrywać, wszyscy lubimy słodycze. Niestety nasza sylwetka lubi je mniej, dlatego każda dieta zaleca ograniczenie w spożywaniu cukrów, szczególnie tych przetworzonych. Jeśli dbasz o linię, a nie możesz żyć bez słodkości, to sprawdź nasze przepisy na zdrowe, ...