Gofrownicę rozgrzewamy. Do miski wsypujemy wszystkie składniki oprócz białek – miksujemy na gładką masę. Białka ubijmy na sztywną pianę i bardzo delikatnie łączymy z ciastem. Pieczemy w gofrownicy około 2-3 minuty (do uzyskania rumianego koloru). Studzimy na kratce i podajemy ...
Jabłka pieczone z kozim serem i orzechami
ZOBACZ WYKONANIE >>>
Sałatka z pieczoną papryką i fetą
zobacz wykonanie >>>
DODATKI DO ZUP: prażone nasiona słonecznika z aromatycznymi przyprawami
ZOBACZ WYKONANIE >>>
Pieczona ciecierzyca z przyprawami – zdrowa przekąska dla całej rodziny
ZOBACZ WYKONANIE >>>
Szaszłyki wegetariańskie
zobacz wykonanie >>>
Orzeźwiające kostki lodu – z sokiem z limonki i miętą
ZOBACZ WYKONANIE >>>
Pasta do kanapek z zielonego groszku i kiełków
ZOBACZ WYKONANIE >>>
DODATKI DO ZUPY: chrupiące grzanki w ziołach
ZOBACZ WYKONANIE >>>
Aromatyczne puree z batatów
ZOBACZ WYKONANIE >>>