Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Gorąca Czekolada Pomarańczowa

Gorąca Czekolada Pomarańczowa

Warstwowe tiramisu piernikowe czy mus czekoladowy z żurawiną ?  Gotowe w 15 minut.

Warstwowe tiramisu piernikowe czy mus czekoladowy z żurawiną ? Gotowe w 15 minut.

Karp Pieczony w Maśle i Ziołach

Karp Pieczony w Maśle i Ziołach

Tort Piernikowy z Karmelową Nutą – klasyk w nowoczesnej odsłonie

Tort Piernikowy z Karmelową Nutą – klasyk w nowoczesnej odsłonie

Świąteczne Ciasta Fit – Lekkie, Pyszne i Zawsze Udane

Świąteczne Ciasta Fit – Lekkie, Pyszne i Zawsze Udane

3 ciasta FIT idealne na Święta !

3 ciasta FIT idealne na Święta !

Wigilia Fit – Zdrowe Świąteczne Przepisy, Które Nadal Smakują Jak U Babci

Wigilia Fit – Zdrowe Świąteczne Przepisy, Które Nadal Smakują Jak U Babci

Wesela 2026: Koniec ery “schabowego”. Raport o nowych trendach Fine Dining

Wesela 2026: Koniec ery “schabowego”. Raport o nowych trendach Fine Dining

Ciasta klasyki w wersji świątecznej -TOP 3 które zawsze się udają !

Ciasta klasyki w wersji świątecznej -TOP 3 które zawsze się udają !

Świąteczne Ciasta, które Zawsze Się Udają TOP 3 Niezawodnych Przepisów

Świąteczne Ciasta, które Zawsze Się Udają TOP 3 Niezawodnych Przepisów

Tradycja w Nowym Wydaniu: Wigilia Fit

Tradycja w Nowym Wydaniu: Wigilia Fit

Pierniczki 2025 – Nowoczesne Dekoracje i Przepis, Który Zawsze Wychodzi

Pierniczki 2025 – Nowoczesne Dekoracje i Przepis, Który Zawsze Wychodzi

Świąteczne Przekąski dla Dzieci  – Owocowe Bałwanki na Patyczkach

Świąteczne Przekąski dla Dzieci – Owocowe Bałwanki na Patyczkach

Kutia – Miodowa, Makowa, Najlepsza!

Kutia – Miodowa, Makowa, Najlepsza!

Korzenne Pierniczki, które Miękną po 24 godzinach

Korzenne Pierniczki, które Miękną po 24 godzinach

Tort Świąteczny „Zimowe Jabłko” – jabłka, cynamon i karmel

Tort Świąteczny „Zimowe Jabłko” – jabłka, cynamon i karmel

Przepisy na Sosy, dipy

Przepisy kulinarne na sosy i dipy – Sos najlepszy jest do dania, i do smaku i przybrania! Najlepsze przepisy kulinarne na sosy i dipy!

Sos Bearnaise

Sos Bearnaise

Wino i ocet zagotować, wrzucić drobno posiekane szalotki i czosnek oraz estarogn. Gotować bez przykrycia do momentu aż pozostanie 1/3 płynu. Przecedzić wywar. Ostudzony wywar wlać do garnku umieszczonego w większym zawierającym wrzącą wodę (czyli w kąpieli wodnej). Dodać do niego ...

Więcej

Sos twarożkowy

Sos twarożkowy

Twarożek utrzeć z jogurtem, dodać drobno posiekane rzodkiewki, cebulę i czosnek. Dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą, pieprzem. Dodać natkę pietruszki.

Więcej

Chutney z mango

Chutney z mango

Mango obrać ze skórki, usunąć pestkę, miąższ pokroić w kostkę. Przełożyć do miski, wsypać sól i zalać wodą. Odstawić na noc do lodówki. Następnie dokładnie odsączyć. W dużym rondlu o grubym dnie zagotować ocet z cukrem, cały czas mieszając. Dodać ...

Więcej

Pasta oliwkowa

Pasta oliwkowa

Oliwki posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać sok z cytryny, otartą skórkę oraz twarożek i bułke tartą. Wszystkie składniki lekko zmiksować, aby pasta zachowała nieco ziarnistą strukturę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Następnie chłodzić kilka godzin w lodówce. Przed ...

Więcej

Sos z awokado

Sos z awokado

Awokado rozkroić na pół po długości, łyżeczką wyjąć miąższ do miseczki. Czosnek przecisnąć przez praskę do tego samego naczynia, dodać majonez i przyprawy. Zmiksować blenderem na gładką, zieloną masę.

Więcej