Pyszne leczo, które każdemu posmakuje

składniki:
- duża cukinia
- 80 dag kiełbasy
- puszka pomidorów
- 30 dag pieczarek
- 1 cebula
- 3 łyżki koncentratu pomidorowego
- 3-4 łyżki oliwy
- sól
- pieprz
- cukier
przyrządzanie:
- Cukinię obierz, pokrój w kostkę a pieczarki i kiełbasę w plasterki. Cebulę drobno posiekaj i zeszklij na oliwie, dodaj pokrojoną kiełbasę, podsmaż.
- Do podsmażonej kiełbasy dodaj pieczarki i cukinię, duś pod przykryciem około 15 minut. Na koniec dodaj pomidory i koncentrat, dopraw do smaku i duś jeszcze 5-7 minut.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














