Ta lemoniada z pewnością zaskoczy twoich znajomych! Oprócz doskonałego smaku, świetnie wygląda! Ubierz swój napój w jadalne kwiaty! Oto prosty przepis!
składniki:
- 3 cytryny bez skórki
- 2 łyżki miodu
- 1 litr wody
- kwiaty jadalne do ozdoby
przyrządzanie:
- Wodę zagotować.
- Cytrynę pokroić w kawałki i dodać do gotującej się wody (bez pestek).
- Gotować na małym ogniu przez około 10 minut.
- Po tym czasie odcedzić cytrynę od lemoniady i posłodzić napój miodem.
- Podawać ochłodzony z kwiatami jadalnymi i kawałkami świeżej cytryny.
TRWA TYDZIEŃ FIT!
WEŹ UDZIAŁ W NASZYM KONKURSIE!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















