
Taki mleczno - owocowy koktajl świetnie pasuje do pikantnych dań kuchni indyjskiej
przepis z kuchni: indyjskiej
czas: 10 minut
liczba porcji: 2
składniki:
2 dojrzałe mango
2 łyżki cukru
150 ml naturalnego jogurtu
50 ml mleka
przyrządzanie:
Mango obrać ze skórek, usunąć pestki. Miąższ zmiksować z cukrem i jogutrem. Podawać schłodzone.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













