Pyszne masło cytrynowe, idealne do ryb, krewetek, grzanek. Łatwe w przygotowaniu, wyraziste w smaku.

składniki:
- 100 g masła
- 1 łyżka soku z cytryny
- 1/2 łyżki skórki z cytryny
- 1/2 łyżeczki pieprzu cytrynowego
- sól - około szczypta, jeśli masło jest solone
przyrządzanie:
>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














