Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Ptysie ziemniaczane

Ptysie ziemniaczane

Kotleciki z pieczarkami

Kotleciki z pieczarkami

Łazanki z kiełbasą

Łazanki z kiełbasą

Pierś z kurczaka w sosie wiśniowym

Pierś z kurczaka w sosie wiśniowym

Sałatka z gyrosem

Sałatka z gyrosem

Sałatka z mango

Sałatka z mango

Sałatka z rukolą

Sałatka z rukolą

Kokosanka

Kokosanka

Torcik waniliowy

Torcik waniliowy

Biszkopt z surowymi owocami

Biszkopt z surowymi owocami

Babeczki z budyniem

Babeczki z budyniem

Lodowiec

Lodowiec

Energetyczny koktajl marchwiowy

Energetyczny koktajl marchwiowy

Sałatka z makaronu ryżowego

Sałatka z makaronu ryżowego

Kotlety z kalafiora

Kotlety z kalafiora

Chrupiące placki ziemniaczane

Chrupiące placki ziemniaczane

MINI PIZZA ZE SZPINAKIEM

Pyszna, apetycznie wyglądająca i bardzo sycąca przekąska. Idealna na kolację, obiad czy przekąskę. Sprawdzą się też na wszelkich imprezach.

food-1666162_960_720

składniki:

  • 100 g szpinaku
  • 150 g - 200 g sera koziego w roladzie
  • oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 średnia biała cebula, pokrojona w malutką kosteczkę
  • 1 ząbek czosnku, drobno posiekany
  • 1 szklanka śmietanki kremowej 30% lub 36%
  • sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz
  • świeże zioła, np. 2 - 3 łyżki posiekanej natki pietruszki, oregano lub tymianku

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!