Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

GALETTE ze śliwkami i cynamonem

GALETTE ze śliwkami i cynamonem

Kartoflanka berlińska

Kartoflanka berlińska

Sernik gotowany- babciny przepis

Sernik gotowany- babciny przepis

KOTLETY MIELONE- 5 sprawdzonych przepisów

KOTLETY MIELONE- 5 sprawdzonych przepisów

Jak przyrządzić CYKORIE? 3 proste przepisy

Jak przyrządzić CYKORIE? 3 proste przepisy

Sałatka gyros z ryżem

Sałatka gyros z ryżem

Ziemniaczane ciasto czekoladowe

Ziemniaczane ciasto czekoladowe

Szybkie ciasta< 5 sprawdzonych receptur

Szybkie ciasta< 5 sprawdzonych receptur

Domowy sok typu KUBUŚ

Domowy sok typu KUBUŚ

GRZYBY< 10 najlepszych przepisów z PalceLizać.pl

GRZYBY< 10 najlepszych przepisów z PalceLizać.pl

Jak ozdobić tort weselny? 15 bajecznych inspiracji

Jak ozdobić tort weselny? 15 bajecznych inspiracji

Koktajl wielowarzywny na wzmocnienie

Koktajl wielowarzywny na wzmocnienie

SERNIK NA ZIMNO- 8 najlepszych przepisów z PalceLizać.pl

SERNIK NA ZIMNO- 8 najlepszych przepisów z PalceLizać.pl

7 przepisów z KONFITURĄ  w roli głównej

7 przepisów z KONFITURĄ w roli głównej

Ciasto jagodowe- babciny przepis

Ciasto jagodowe- babciny przepis

OGÓRKI KISZONE- prosta receptura

OGÓRKI KISZONE- prosta receptura

MINI PIZZA ZE SZPINAKIEM

Pyszna, apetycznie wyglądająca i bardzo sycąca przekąska. Idealna na kolację, obiad czy przekąskę. Sprawdzą się też na wszelkich imprezach.

food-1666162_960_720

składniki:

  • 100 g szpinaku
  • 150 g - 200 g sera koziego w roladzie
  • oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 średnia biała cebula, pokrojona w malutką kosteczkę
  • 1 ząbek czosnku, drobno posiekany
  • 1 szklanka śmietanki kremowej 30% lub 36%
  • sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz
  • świeże zioła, np. 2 - 3 łyżki posiekanej natki pietruszki, oregano lub tymianku

przyrządzanie:

Sprawdź przepis na następnej stronie!