Super przekąska, która nigdy się nie znudzi!

składniki:
- 2 kajzerki
- 20 dag sera żółtego
- 10 dag szynki
- 4 łyżki ketchupu
- bazylia
- oregano
przyrządzanie:
- Kajzerki przekrój wzdłuż tak, aby były 4 części.
- Każdą posmaruj łyżką ketchupu.
- Połóż na każdą pokrojona w plasterki szynkę, starty ser żółty i przypraw.
- Wstaw do piekarnika na 10 minut.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














