
Na ciepły dzień, dla ochłody
liczba porcji: 4
składniki:
po 3 saszetki herbat Irving: Czarnej Brzoskwiniowej i Cytrynowy Gaj, pokrojone w kostkę owoce: cytryny, pomarańcze, mandarynki, kiwi, arbuz
przyrządzanie:
Herbaty zaparzyć w ½ litra wody każdą, dosłodzić do smaku, schłodzić. Dzbanek wypełnić pokrojonymi w kostkę owocami i kostkami lodu, zalać naparem z herbaty.
uwagi:
fot. Irving Tea
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













