Zakochaliśmy się w tej paście! Jemy ją z chlebem i jako dodatek do chipsów.

składniki:
2 jajka
1 dojrzałe awokado
1 łyżka gęstego jogurtu naturalnego
sól i pieprz do smaku
kilka kropel soku z limonki
przyrządzanie:
Jajka gotujemy na twardo.
Awokado obieramy i rozdrabniamy.
Przestudzone jajka rozgniatamy widelcem i dodajemy do awokado.
Dodajemy jogurt i mieszamy.
Łączymy z sokiem z limonki, solą i pieprzem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














