Pyszna i zdrowa pasta, godna polecenia.

składniki:
- wędzona makrela
- cebula
- 3 łyżki majonezu
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Obierz mięso z makreli.
- Cebulę pokrój w małą kostkę.
- Do makreli dodaj pokrojoną cebulę, 3 łyżki majonezu, dopraw solą i pieprzem.
- Wszystko wymieszaj.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














