Idealna na śniadanie. Nie dość, że zdrowa, to jeszcze pyszna. Spróbujcie koniecznie naszej serowo-twarogowej pasty z lubczykiem.

składniki:
- puszka tuńczyka w sosie własnym
- opakowanie białego półtłustego sera
- 2 jajka
- łyżka jogurtu naturalnego
- 1 łyżeczka posiekanego lubczyku
- szczypta ostrej papryki
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Jajka ugotuj na miękko.
- W miseczce zmieszaj tuńczyka z białym serem.
- Dodaj jajka i jogurt, wszystko dobrze wymieszaj.
- Dopraw lubczykiem, papryką oraz solą i pieprzem.
- Najlepiej smakuje z pełnoziarnistym pieczywem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













