Ekspresem zrobisz pastę z zielonego groszku i jajka! Gwarantujemy, że zaraz zniknie z miseczki. Bardzo zdrowa i wygląda też niczego sobie!

składniki:
- szklanka mrożonego groszku
- 1 ugotowane jajko
- pęczek pietruszki
- ząbek czosnku
- sól, pieprz
- odrobina majonezu
przyrządzanie:
- Groszek mrożony gotujemy według zaleceń na opakowaniu, aż będzie miękki.
- Jajko gotujemy na twardo.
- Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i blendujemy, aż powstanie pasta.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














