Pinchos czyli małe przekąski wywodzące się z Kraju Basków. My dziś przedstawiamy z kozim serem i pomidorem.

składniki:
- bagietka
- kozi ser
- pomidor
- oliwa z oliwek
- przyprawy
przyrządzanie:
-
- Kroimy bagietkę i smarujemy odrobiną oliwy z oliwek.
- Nakładamy na pieczywo plaster koziego i pomidorka koktajlowego.
- Wkładamy do nagrzanego piekarnika na 180 stopni.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














