Szybka i smaczna przekąska- idealna na spotkania towarzyskie.

składniki: 
- opakowanie ciasta francuskiego
- 45 dag szpinak mrożony
- kostka sera półtłustego
- cebula
- pół masła
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Na maśle podsmaż pokrojoną w kosteczkę cebulę, następnie dodaj szpinak.
- Smaż około 30 minut, dodaj pokruszony ser biały. Smaż jeszcze około 20 minut.
- Dopraw solą i pieprzem. pozostaw do wystygnięcia.
- Ciasto francuskie rozwałkuj i pokrój na prostokąty. Nakładaj farsz łyżeczką na połówkę prostokącika i sklej.
- Całość zapiekaj około 15- 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














