Dzięki tej marynacie, medaliony wieprzowe nabiorą zupełnie innego oblicza.
składniki:
- 2 polędwiczki wieprzowe
- 2 czubate łyżki miodu
- 2 czubate łyżki musztardy
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki oliwy
- 1 łyżka ostrej musztardy
- 2 łyżki oliwy
- 1 łyżeczka ostrej papryki
- 1 łyżka suszonego tymianku
- olej, sól, pieprz
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















