Zimna przekąska, która jest bardzo efektowna i świetnie będzie zdobiła stoły na wszelkich bankietach czy imprezach okolicznościowych.
składniki: 
- 4 pomidory
- pół cebuli czosnkowej
- pół cebuli czerwonej
- 2 rzodkiewki
- ser feta
- 8 oliwek
- 2 łyżki śmietany 18 %
- pieprz
- koperek
przyrządzanie:
- Cebule i rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę. Oliwki kroimy w talarki. Koperek drobno siekamy. Wszystko łączymy z serem feta i 2 łyżkami śmietany.
- Doprawiamy pieprzem. Pomidory umyć, osuszyć i odkroić czubki. Delikatnie, tak aby nie uszkodzić ścianek wydrążyć miąższ ,odwrócić aby osączyć z soku. Pomidory napełnić twarożkiem, przykryć odkrojonymi czubkami
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















